nu kommer det bilder från fredagen :)





tisdag & trött

sheenna !
idag vaknade man kl halv 7 drack lite kaffe tog en macka sen vid 10 i 7 blev det att gå i väg till jobbet ;o fyfan trött kan man kalla de att ja va iaf ! rensade en skit ful ute plats/rabbat  tog ca 3 timmar , men när vi blev klara kan ja lova att de blev stor förendring ! synd att vi inte kom på innan vi börja att vi skulle ta en för o en efter bild för på det stället skulle det bli typ som helvetet /paradiset hahah :D är presis gården bakom där ja bor så de tar typ 2 min att ta sig hem hah så jävla soft ! aja just nu har jag nyss kommit hem o ja är skit trött men måste ut i dag för min älskade kille fyller hela 18 år grattis<3 blir att dra till score eller ngt tror ja :) senare får ja se om ja följer med på efterfest eller inte , ska ju upp o jobba i morgon med så vi får se. funderar starkt på att sova en halv timme o sedan duscha eller skita i o sova eller blalbllbam skit samma xd aja skriver säkert sen OM JA KOMMER I HÅG har ju varit as dålig på uppdatera , slänge nog ut ett par bilder snart sen fredagen :)
pusshej<3

söndag (slapp)söndag

tjenare blöggen !
har inte skrivit här på ett tag , men grejen är den att ja har gjort ganska mkt
jobbat på veckodagarna o i fredags va de paartyyy i går chill dag/kväll men brudsen :) åkte lite bil också faktistk :)
i da ska ja inte göra ett skit ska till lars om ett tag o dricka kaffe :)sen hem ut o motionera en sväng med mammsen om vädret blir bra . sen filmfilm , ska fan upp o jobba på torsdag flyttar ja in hos baben julia ! :) tills på söndag antar ja om de blir så ,:D kommer nog bli rå naaajs , skriver säkert sen :)

pussajde <3

tjenare

förlåt för dålig uppdatering,
men har inte haft tid eller lust .
just nu ligger ja i sängen dricker saft chattar o är lite sur faktiskt
kan inte skriva det här tyvärr, i dag har man varit i skolan nice att träffa
vännerna (: sen blev det hem med sandra o fredrik, åt , sen tillstan i gen träffade niko :)
sen mötte man bobbo tog bussen med wille älsk o j0el till bergvik , kållade runt i affärer o åt :)
träffade 2 saknade nathalie o jennifer, sjukt nice att träffa er i gen , sen blev det att ta busse n till baka till stan
drog hem till joel åt chips o nötter o drack cola , sen kom iriz , sen vid 23:00 åkte ja o  wille hem.
fin dag,

puss <3


<3


du är det bästa som har hänt mig
william lewin <3


RSS 2.0